Help

Vragen over o.a. levertijd & verzendkosten


Hieronder kun je de antwoorden vinden op de veelgestelde vragen. Over onze productietijd, levering of het ontvangen van je bestelling.

Je ontvangt van ons een aantal e-mails als bevestiging van je order, bij de afronding en verzending of andere opmerkingen. Het kan gebeuren dat je ze niet ontvangen hebt, mogelijk is deze e-mail terechtgekomen in het SPAM-filter van jouw e-mailprogramma, of de map met ongewenste berichten (Hotmail / Live / Gmail). Wij raden je aan deze instellingen na te kijken en moi@eierbal.nl toe te voegen aan de lijst met vertrouwde afzenders. De bevestiging van je bestelling zou je direct na het plaatsen van een bestelling moeten ontvangen, maar het kan zijn dat er een vertraging is. Mocht je na 24 uur nog steeds geen mail ontvangen hebben, neem dan contact met ons op zodat wij de status van je bestelling kunnen checken.
Alle artikelen worden op maat voor jou gemaakt en geleverd. Verwachte standaard productie- c.q. leveringstijd ± 2-5 werkdagen*. Door drukte én grote vraag kan aflevering tijdelijk iets langer duren, excuses daarvoor. Wij versturen je merchandise naar elke bestemming wereldwijd! Pakketten met eierballen echter alleen in Nederland i.v.m. houdbaarheid. LET OP: EIERBALLEN KUN JE NIET INVRIEZEN!
Tijdelijk niet mogelijk iv.m. Covid-19. In de gemeente Groningen kunt u uw bestelling laten bezorgen.
Mocht je wonen in het buitenland en ook een prachtig shirt willen? Dat kan, voltooi een bestelling en bereken uw verzendkosten voor uw eigen land. Neem evt. contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Pakketten met eierballen echter alleen in Nederland i.v.m. houdbaarheid. Buitenland: Verzending volgens PostNL tarief pakket buitenland (https://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/tarieven)
Neem dan ook contact op, dan kunnen we samen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.
Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel van de online transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer zijn dan €50. Uiteraard kunt het resterende deel van de online transactie betalen met iDeal.
  • Bezorgen: Stad Groningen (incl. Haren, Hoogkerk, Ten Boer: € 2,50
  • Beneden € 40,-: het bedrag + € 3,95 Brievenbuspakket+ DHL (incl. track en trace)
  • Boven € 40,-: gratis verzending
  • Pakketpost (eierbal/mok/hoodie e.d.): het bedrag + € 7,32 Pakketpost PostNL (incl. track en trace)
  • Inwisselen Aaierbal cadeaubon: per email digitaal verstuurd, geen verzendkosten
  • Buitenland: Verzending volgens PostNL of DHL tarief pakket buitenland (https://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/tarieven)
* Voor bestellingen die per vandaag worden opgegeven en bij een reguliere postbezorging. Artikelen worden in Nederland geleverd als brievenbuspakket+ van DHL, u hoeft dus niet thuis te blijven voor uw bestelling! Daarnaast is de zending door ons via track- en track te volgen. Wij kunnen de bezorging van de post helaas niet beïnvloeden, DHL bezorgt post van dinsdag tot en met zaterdag (uitgezonderd feestdagen). Bestellingen voor de Waddeneilanden en/of het buitenland duren qua aflevering helaas wat langer i.v.m. mogelijke vertraging bij de postbezorging c.q. douaneformaliteiten. Afhalen: Alleen in overleg, hiervoor graag contact met ons opnemen.
De waardering van www.aaierbal.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 720 reviews.