Retourneren

Retourneren

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Uitgesloten van het bovenstaande retourrecht zijn onze eierballen (aangezien dit een versproduct is). In verband met de beperkte houdbaarheid van de eierballen is hierop geen retourrecht of zichttermijn van toepassing. Ook voor mondkapjes is uit hygiënisch oogpunt geen retourrecht of zichttermijn van toepassing.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via moi@eierbal.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Een retourformulier kunt u hier downloaden.

 

Product ruilen?
Wil je je product ruilen omdat je bijv. een andere maat of kleur wilt? Dat is ook geen probleem. Neem vooraf altijd telefonisch contact of stuur een email (moi@eierbal.nl).
Let op: Ook bij omruilen van een product zijn de kosten voor terugzending van het product voor eigen rekening.
Een retourformulier kunt u hier downloaden.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

De waardering van www.aaierbal.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 1051 reviews.