Maark

[widget id=”text-2″]<img src=”https://currentcnt.spreadshirt.net/current_cnt/horizontal_xlarge_eu.jpg” class=”cnt_horizontal_xlarge” /> [spreadplugin shop_productcategory=”Mannen” shop_productsubcategory=”T-shirts”]<a href=”http://ideal.nl/betalen/?o=234.100″ target=”_blank”><img src=”http://ideal.nl/img/234x100no.gif” width=”234″ height=”100″ border=”0″ /></a><!– PayPal Logo –><table border=”0″ cellpadding=”10″ cellspacing=”0″ align=”center”><tr><td align=”center”></td></tr><tr><td align=”center”><a href=”#” title=”How PayPal Works” onclick=”javascript:window.open(‘https://www.paypal.com/webapps/mpp/paypal-popup’,’WIPaypal’,’toolbar=no, location=no, directories=no, status=no, menubar=no, scrollbars=yes, resizable=yes, width=1060, height=700′);”><img src=”https://www.paypalobjects.com/webstatic/mktg/logo/AM_SbyPP_mc_vs_dc_ae.jpg” border=”0″ alt=”PayPal Acceptance Mark”></a></td></tr></table><!– PayPal Logo –>

Schiere klaaier zain? Maak je keuze uit onderstaande mogelijkheden. Kies vervolgens je maat en kleur. Voor meer informatie over je product, klik dan op de foto. Nog even wat informatie invullen en je bestelling zal geheel op maat gedrukt worden! De beschikbare betaalmogelijkheden zijn via iDeal, PayPal, creditcard of SEPA incasso. Levertijden variëren van ±2-6 werkdagen! Veul zegen der mit!

Kist wachtn? Het is moar even biegoan…

Verzendmethode Nederland
De verzendkosten zijn afhankelijk van de bestelwaarde en het bestemmingsland.

Prijzen en verzendkosten, standaard levering
Verwachte standaard bezorgingsdatum ± 4-6 werkdagen* 
< € 24,89 + € 3,99
< € 119,99 + € 5,99
> € 119,99 + € 6,99

Verzendkosten, express levering
Bezorgingsdatum express leveringen binnen ± 2- 3 werkdagen*
< € 119,00 + € 29,00
> € 119,00 + € 35,00

Verzendmethode voor buitenland
De verzendkosten zijn afhankelijk van de bestelwaarde en het bestemmingsland.
Klik in de lijst hier op een land om de verzendkosten voor dit land te zien.

* Voor bestellingen die vandaag worden opgegeven en bij een reguliere postbezorging.
Wij kunnen de bezorging van de post niet beïnvloeden. Artikelen worden geleverd via UPS, DHL of PostNL.

Hoe je kunt helpen een bestelling op tijd te kunnen versturen
Verstrek ons de juiste en volledige adres- en betalingsgegevens. Vermeld ook jouw order ID bij het overmaken van de betaling.

Nog meer vragen?
Neem dan contact op.

Voor verzendingen met grote haast bieden we een expresservice aan. De expresoptie wordt automatisch aangeboden in de checkout als een expreslevering in het geselecteerde land mogelijk is. Expresbestellingen binnen Europa duren meestal 2 tot 3 werkdagen. De levering kan echter nog tot 3 dagen langer duren in een van de volgende gevallen.

 

Mogelijke redenen voor een vertraagde bezorging:
De bezorgplaats ligt in een moeilijk toegankelijk gebied (bv. in de bergen of op een eiland). In dit geval moet je op 5 dagen rekenen voor het bezorgen van je bestelling. Tussen de besteldatum en de nagestreefde bezorgingstermijn ligt een zon- of feestdag. In dit geval duurt de expresbezorging een dag langer.

Kosten voor expresleveringen
De kosten voor expresleveringen in verschillende landen kun je hier nalezen. Klik gewoon op het gewenste land in de lijst. Als er geen gegevens over de expreslevering staan, kan ons service team je eventueel verder helpen.

Vragen over je expreslevering
Als je expresbezorging niet op tijd kwam, neem dan contact op met ons service team en houd je bestelnummer bij de hand. Geef ons je telefoonnummer waarop je overdag bereikbaar bent, zodat we zo snel mogelijk contact met je opnemen kunnen.

De beschikbare betaalmogelijkheden zijn afhankelijk van het land waar besteld is, en het eindbedrag van je bestelling.

 

Creditcard
het afboeken van jouw kaart wordt automatisch door onze financiële dienstverlener ADYEN uitgevoerd. Bij betreffende verificatie van je gegevens kan direct met het bewerken van je bestelling worden begonnen.

PayPal
Met de geheel kostenloze online betaal-service van PayPal betaal je snel en eenvoudig. Bij PayPal geef je namelijk alleen bij de eerste registratie je bankgegevens door, en daarna betaal je simpelweg met een muis-klik. Je bankgegevens of creditcard informatie worden daarbij niet aan ons verstrekt. Als je met PayPal betaalt, kunnen we meteen met de productie van je bestelling beginnen. Meer informatie over PayPal vind je onder www.paypal.nl.

SEPA incasso
je geeft ons eenmalig de machtiging om het te betalen bedrag van je rekening af te boeken. Daardoor kunnen we direct met het bewerken van je bestelling beginnen. De SEPA-incasso wordt uitgevoerd door onze provider ADYEN B.V., Simon Carmiggeltstraat 6-50, NL-1011 DJ Amsterdam.

iDEAL
iDEAL functioneert net zo eenvoudig als overmaken per telebankieren. Tijdens de betaalprocedure wordt je doorverbonden met de website van iDEAL. Hier kies je in het drop-down-menu jouw bank uit en dan wordt je weer doorverbonden met de voor jou vertrouwde interface van jouw bank. Als je de betaalprocedure op de website van de aanbieder volledig hebt afgesloten, krijg je een bestelbevestiging per e-mail en we beginnen met het bewerken van jouw bestelling.

Welke druktechnieken gebruiken wij, en voor welke producten?

 

 • Digital direct
  Voordelen

  Ideaal voor producten als slabbetjes, rompertjes e.d. Let op; creëert een nonchalante ‘vintage look’: Het ontwerp lijkt verwassen, felle kleuren hoef je niet te verwachten.
  Zo wordt er gedrukt
  Druk met een door een computer gestuurde digitale printer. De kleuren worden erop gesproeid en met een fixatie houdbaar gemaakt. Het weefsel blijft voelbaar door het ontwerp heen.
  Gebruik
  Wordt nog niet gebruikt voor ieder product. Hier vind je een lijst met alle producten die met digital direct bedrukt kunnen worden.
 • Flexdruk
  Gebruikt voor producten als t-shirts, hoodies e.d. Flexdruk is een drukmethode, waarbij het ontwerp uit gekleurd folie wordt gesneden en daarna op het gewenste product wordt gesmolten. Flex onderscheidt zich vooral door de volgende eigenschappen:
  Hoge kleurbrillance
  De gedrukte kleuren schitteren, glanzen iets en hebben een groot contrast.
  Lange levensduur
  Tests hebben bewezen dat de vorm en kleurbrillance van de druk ook na 100 wasbeurten nauwelijks verandert. Flexdruk is ook elastisch en belastbaar, zelfs dun linnen scheurt niet. Bijzonder grote ontwerpen kunnen na een paar wasbeurten kreuken (we adviseren de shirts altijd aan de binnenkant te strijken).
 • Afbeeldingen en kleuren van onze producten kunnen altijd afwijken van de werkelijkheid. De kleuren van de in onze website getoonde afbeeldingen zijn slechts een indicatie. Ze kunnen dus afwijken van de werkelijkheid. Aan de getoonde productafbeeldingen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Het productieproces van artikelen van deze online shop is uitbesteedt en werkt vanuit een platform dat beschikbaar wordt gesteld door Spreadshirt (sprd.net AG). Spreadshirt is verantwoordelijk voor zowel de technische functies als het bestelproces, maar niet voor de inhoud. Een bestelling vanuit een online Spreadshop brengt een contract tot stand met Spreadshirt en niet met de eigenaar van de shop. De algemene voorwaarden van sprd.net AG zijn van toepassing. De aansprakelijkheid voor copyrights is van toepassing op alle ontwerpen die in deze shop beschikbaar zijn en op alle elementen (co-creatie freepick) die in het ontwerp van de shop gebruikt zijn.

Contact over je bestelling e.d.
Ons hulpvaardige service team helpt je graag bij alle vragen rondom Spreadshirt.
Bel ons (vast tarief): +31 30 3100057ma-vr van 9-18 uur.
Vul het contactformulier in.
Kijk op de Help pagina voor antwoord op je vraag.
Of stuur een e-mail naar service@spreadshirt.nl
We antwoorden zo snel mogelijk, op werkdagen binnen maximaal 24 uur.

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot een bestelling kun je contact opnemen met:
Spreadshirt Nederland
Adres: Kobaltweg 48, 3542 CE Utrecht
E-mail: info@spreadshirt.nl
KvK registratie: 28105954
BTW nummer: NL-8147.95.560

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot Aaierbal.nl kun je contact opnemen met:
Aaierbal.nl 
Adres: Hora Siccamasingel 36, 9721 HP Groningen
E-mail: moi@eierbal.nl
KvK registratie: 01144981
BTW nummer: NL193621745B01

© 2016 • Aaierbal.nl is een geregistreerd merk

Facebook Twitter Instagram

© 2016 • Aaierbal.nl is een geregistreerd merk

De waardering van www.aaierbal.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1058 reviews.